Bitz - Serveringssked Mässing matt

Bitz - Serveringssked Mässing matt

Om du letar efter en sked till bra pris kan Serveringssked Mässing matt från Bitz vara något för dig. Cervera erbjuder just nu 20% rabatt på Serveringssked Mässing matt, vilket innebär att du betalar 199kr istället för det ordinarie priset 249kr. Fraktkostnaden för Serveringssked Mässing matt ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer Serveringssked Mässing matt i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 199 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer130145
BeskrivningMed serveringssked från Bitz tillför du en rustik känsla till dukningen. Skeden är tillverkad av stål, har en matt yta och ett långt elegant skaft.

Skeden är förpackad i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
EAN5722001301454
FraktFrån 39kr
ModellServeringssked Mässing matt
Ordinarie pris249
Produkt­kategoriServeringsbestick
Rabatt20% rabatt
VarumärkeBitz
Relaterade produkter
Bitz - Tårtgaffel Mässing matt
Bitz - Tårtgaffel Mässing matt

En gaffel av modellen Tårtgaffel Mässing matt från Bitz.

65 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick Mässing matt
Bitz - Salladsbestick Mässing matt

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Mässing matt från Bitz.

262 kr
Mer info
Bitz - Serveringssked Svart matt
Bitz - Serveringssked Svart matt

En sked av modellen Serveringssked Svart matt från Bitz.

199 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick Svart matt
Bitz - Salladsbestick Svart matt

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Svart matt från Bitz.

349 kr
Mer info