Bitz - Salladsbestick Mässing matt

Bitz - Salladsbestick Mässing matt

Om du letar efter salladsbestick till bra pris kan Salladsbestick Mässing matt från Bitz vara något för dig. Salladsbestick Mässing matt kan du just nu köpa hos Cervera för endast 459 kronor. Fraktkostnaden för Salladsbestick Mässing matt ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer Salladsbestick Mässing matt i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummer130146
BeskrivningElegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft.

Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
EAN5722001301461
FraktFrån 39kr
ModellSalladsbestick Mässing matt
Produkt­kategoriServeringsbestick
VarumärkeBitz
Relaterade produkter
Bitz - Serveringssked Mässing matt
Bitz - Serveringssked Mässing matt

En sked av modellen Serveringssked Mässing matt från Bitz.

197 kr
Mer info
Bitz - Tårtgaffel Mässing matt
Bitz - Tårtgaffel Mässing matt

En gaffel av modellen Tårtgaffel Mässing matt från Bitz.

55 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick Svart matt
Bitz - Salladsbestick Svart matt

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Svart matt från Bitz.

351 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick 32 cm Ek
Bitz - Salladsbestick 32 cm Ek

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Ek från Bitz.

299 kr
Mer info