Bitz - Salladsbestick Svart matt

Bitz - Salladsbestick Svart matt

Om du letar efter salladsbestick till bra pris kan Salladsbestick Svart matt från Bitz vara något för dig. Cervera erbjuder just nu 24% rabatt på Salladsbestick Svart matt, vilket innebär att du betalar 351kr istället för det ordinarie priset 459kr. Fraktkostnaden för Salladsbestick Svart matt ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer Salladsbestick Svart matt i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummer130141
BeskrivningElegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft.

Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas.

Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
EAN5722001301416
FraktFrån 39kr
ModellSalladsbestick Svart matt
Ordinarie pris459
Produkt­kategoriServeringsbestick
Rabatt24% rabatt
VarumärkeBitz
Relaterade produkter
Bitz - Salladsbestick Mässing matt
Bitz - Salladsbestick Mässing matt

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Mässing matt från Bitz.

459 kr
Mer info
Bitz - Serveringssked Svart matt
Bitz - Serveringssked Svart matt

En sked av modellen Serveringssked Svart matt från Bitz.

187 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick 32 cm Ek
Bitz - Salladsbestick 32 cm Ek

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Ek från Bitz.

299 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick 24 cm
Bitz - Salladsbestick 24 cm

Salladsbestick av modellen Salladsbestick från Bitz.

229 kr
Mer info