Oxo - Soppslev 33 cm

Oxo - Soppslev 33 cm

Om du letar efter en soppslev till bra pris kan Soppslev från Oxo vara något för dig. Denna modell av Soppslev är av storleken 33 cm. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Soppslev , vilket innebär att du betalar 225kr istället för det ordinarie priset 299kr.

Fraktkostnaden för Soppslev ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Soppslev i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummerX-3120500
BeskrivningServering av soppor och liknande behöver inte vara lika med spill på bordet, så länge du har soppsleven i stål från OXO. Sleven har ett vinklat huvud som ger dig bättre kontroll och mindre spill när du ska ösa från gryta till skål. Huvudet är också utformat med två hällpipar, så att du kan hälla från båda sidorna och alltid träffa målet. De två hällpiparna gör också sleven perfekt oavsett om du är höger- eller vänsterhänt. Den slanka designen i rostfritt stål och det bekväma halkfria handtaget gör att sleven kan användas både för matlagning i köket och vid bordet för servering. Använd den till soppor, såser, stuvningar osv.
EAN719812052052
FraktFrån 39kr
ModellSoppslev
Ordinarie pris299
Produkt­kategoriServeringsbestick
Rabatt25% rabatt
Storlek33 cm
VarumärkeOxo
Relaterade produkter
Fiskars - Essential Soppslev 28 cm svart
Fiskars - Essential Soppslev 28 cm svart

En soppslev av modellen Essential Soppslev svart från Fiskars.

69 kr
Mer info
WMF - Nuova Soppslev
WMF - Nuova Soppslev

En soppslev av modellen Nuova Soppslev från WMF.

379 kr
Mer info
Oxo - Besticklåda justerbar Grå/Vit
Oxo - Besticklåda justerbar Grå/Vit

Bestick av modellen Besticklåda justerbar Grå/Vit från Oxo.

300 kr
Mer info
Oxo - Lasagnespade
Oxo - Lasagnespade

Bestick av modellen Lasagnespade från Oxo.

202 kr
Mer info