Björklund - Amitto Smörkniv

Björklund - Amitto Smörkniv

Om du letar efter en smörkniv till bra pris kan Amitto Smörkniv från Björklund vara något för dig. Amitto Smörkniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 249 kronor. Fraktkostnaden för Amitto Smörkniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer Amitto Smörkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummer220252
BeskrivningElegant smörkniv med svart skaft i plast från Björklund. Fin att kombinera tillsammans med andra delar ur samma serie.

Om Björklund:
Björklund är världens första, och fortfarande den ende, osthyvelproducenten i Norge. Björklund producerar produkter med hög kvalité som är välkända i Norge och på exportmarknader världen över. Björklund var möbelsnickare till yrke, och hämtade inspiration från trähyveln för att hitta den produkt som kunde hjälpa honom att skära tunna skivor av osten. Även om osthyvlar för alla ändamål är huvudområdet, tillverkas också tårt- och fiskset, salladstillbehör och under de senaste åren har många nya produkter tagits fram. Dessa produkter är både omdesignade äldre produkter och specialdesignade nya produkter. I Sverige säljs och marknadförs Björklunds produkter av HardangerBestikk.
EAN7032172202503
FraktFrån 39kr
ModellAmitto Smörkniv
Produkt­kategoriSmörknivar
VarumärkeBjörklund
Relaterade produkter
Björklund - Original Smörkniv Rostfri
Björklund - Original Smörkniv Rostfri

En smörkniv av modellen Original Smörkniv Rostfri från Björklund.

249 kr
Mer info
Björklund - Smörkniv Oljad Björk
Björklund - Smörkniv Oljad Björk

En smörkniv av modellen Smörkniv Oljad Björk från Björklund.

299 kr
Mer info
GastroMax - Smörkniv BIO 22 cm
GastroMax - Smörkniv BIO 22 cm

En smörkniv av modellen Smörkniv BIO från GastroMax.

75 kr
Mer info
Tarrerias-Bonjean - Smörkniv Olivträ
Tarrerias-Bonjean - Smörkniv Olivträ

En smörkniv av modellen Smörkniv Olivträ från Tarrerias-Bonjean.

105 kr
Mer info