Aida - RAW Kaffesked 4-pack Guld

Aida - RAW Kaffesked 4-pack Guld

Om du letar efter en sked till bra pris kan RAW Kaffesked Guld från Aida vara något för dig. Förpackningen innehåller 4 stycken skedar. Cervera erbjuder just nu 18% rabatt på RAW Kaffesked Guld, vilket innebär att du betalar 164kr istället för det ordinarie priset 199kr.

Fraktkostnaden för RAW Kaffesked Guld ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer RAW Kaffesked Guld i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Antal4 stycken
Artikel­nummer14784
BeskrivningKaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw.

Svarta bestick
Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen.

Guldbestick
Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest.

Silverbestick
Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.
EAN5709554147845
FraktFrån 39kr
ModellRAW Kaffesked Guld
Ordinarie pris199
Produkt­kategoriMatbestick styck
Rabatt18% rabatt
VarumärkeAida
Relaterade produkter
Aida - Aida Raw Bestickset 48 delar Guld
Aida - Aida Raw Bestickset 48 delar Guld

Ett bestickset av modellen Aida Raw Bestickset 48 delar Guld från Aida. Fri frakt!

1 217 kr
Mer info
Aida - RAW Kaffesked 4-pack Svart
Aida - RAW Kaffesked 4-pack Svart

En sked av modellen RAW Kaffesked Svart från Aida.

164 kr
Mer info
Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål
Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål

En sked av modellen RAW Kaffesked Rostfritt stål från Aida.

123 kr
Mer info
Aida - RAW Matsked 4-pack Guld
Aida - RAW Matsked 4-pack Guld

En sked av modellen RAW Matsked Guld från Aida.

247 kr
Mer info