WMF - Nuova Olivsked

WMF - Nuova Olivsked

Om du letar efter en sked till bra pris kan Nuova Olivsked från WMF vara något för dig. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Nuova Olivsked, vilket innebär att du betalar 150kr istället för det ordinarie priset 199kr. Fraktkostnaden för Nuova Olivsked ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer Nuova Olivsked i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummer1291586040
BeskrivningNouva olivsked i en vacker och elegant design som inte bara blir en fin detalj till serveringen utan även en praktiskt sådan. De små hålen i skedens skål gör att vätskan får chans att droppa av. Skeden är tillverkad i rostfritt stål och dess yta blänker lite fint nu som efter många års användning. Perfekt att ge bort som gåva till olivälskaren!

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.
EAN4000530689900
FraktFrån 39kr
ModellNuova Olivsked
Ordinarie pris199
Produkt­kategoriSmåbestick
Rabatt25% rabatt
VarumärkeWMF
Relaterade produkter
Robert Welch - Radford Bright Olivsked
Robert Welch - Radford Bright Olivsked

En sked av modellen Radford Bright Olivsked från Robert Welch.

139 kr
Mer info
Afroart - Wood Olivsked Olivträ 23 cm
Afroart - Wood Olivsked Olivträ 23 cm

En sked av modellen Wood Olivsked Olivträ från Afroart.

97 kr
Mer info
WMF - WMF Grillkniv Nuova 6-pack
WMF - WMF Grillkniv Nuova 6-pack

Grillbestick av modellen WMF Grillkniv Nuova från WMF. Fri frakt!

609 kr
Mer info
WMF - Nuova Grapefruktsked 2-pack
WMF - Nuova Grapefruktsked 2-pack

En sked av modellen Nuova Grapefruktsked från WMF.

139 kr
Mer info