Modern House - Ek Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun

Modern House - Ek Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun

Om du letar efter ett bestickset till bra pris kan Ek Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun från Modern House vara något för dig. Förpackningen innehåller 16 delar. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Ek Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun, vilket innebär att du betalar 525kr istället för det ordinarie priset 699kr.

Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Ek Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun då priset överstiger 499kr. När du beställer Ek Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Antal16 delar
Artikel­nummer46201971
BeskrivningBestickset med 16 delar i retrodesign från norska Modern House.

Behöver du ett riktigt mysigt bestickset till ditt nya hem, eller är du bara sugen på att utöka din redan existerande besticksamling? Vad svaret än är så är besticksetet Ek i 16 delar från Modern House det du söker efter. Ek-setet är en besticksamling i 16 delar för upp till 4 personer med knivar, gafflar och skedar i högkvalitativt rostfritt stål med ljusa träimiterade handtag i hållbar PP-plast som både tål rengöring i diskmaskin ger hela setet en urmysig - perfekt till midsommarbordet! Bestickens strömlinjeformade design gör att de är riktigt bekväma att använda, och de långa handtagen ger dig speciellt bra kontroll både vid upplägg och när maten sedan ska avnjutas. Ett riktigt fint bestickset för alla tillfällen helt enkelt.

I setet ingår:

4 x Knivar
4 x Gafflar
4 x Soppskedar
4 x Teskedar

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
EAN7070549116039
FraktFraktfritt
ModellEk Bestickset 16 delar Stål/Ljusbrun
Ordinarie pris699
Produkt­kategoriBestickset
Rabatt25% rabatt
VarumärkeModern House
Relaterade produkter
Modern House - Black Rose Bestickset 16 delar  Koppar
Modern House - Black Rose Bestickset 16 delar Koppar

Ett bestickset av modellen Black Rose Bestickset 16 delar Koppar från Modern House. Fri frakt!

750 kr
Mer info
Modern House - Black Panther Bestickset 16 delar  Matt Svart
Modern House - Black Panther Bestickset 16 delar Matt Svart

Ett bestickset av modellen Black Panther Bestickset 16 delar Matt Svart från Modern House. Fri frakt!

750 kr
Mer info
Modern House - Odin Bestickset 51 delar
Modern House - Odin Bestickset 51 delar

Ett bestickset av modellen Odin Bestickset 51 delar från Modern House. Fri frakt!

1 399 kr
Mer info
Modern House - Ivo Bestickset 52 Delar
Modern House - Ivo Bestickset 52 Delar

Ett bestickset av modellen Ivo Bestickset 52 Delar från Modern House. Fri frakt!

1 943 kr
Mer info