Robert Welch - Skye Stekkniv 23,6 cm

Robert Welch - Skye Stekkniv 23,6 cm

Om du letar efter en kniv till bra pris kan Skye Stekkniv från Robert Welch vara något för dig. Denna modell av Skye Stekkniv är av storleken 23,6 cm. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Skye Stekkniv , vilket innebär att du betalar 135kr istället för det ordinarie priset 179kr.

Fraktkostnaden för Skye Stekkniv ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Skye Stekkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummerSKYBR1012L
BeskrivningSky stekkniv från Robert Welch har en spegelblank yta i rostfritt stål och är det perfekta besticket att duka fram när det serveras kött. Knivens hårda och tandade blad skär enkelt igenom råvaran och det avsmalnande handtaget med vackert linjemönster ger ett bekvämt grepp.

Smörkniven Sky från Robert Welch är tillverkad i rostfritt stål med spegelblank yta och blir ett fint komplement till dukningen. Smörkniven har ett vackert texturerat handtag som reflekterar ljuset fint och fulländar knivens eleganta design.

Sky-serien är en samling eleganta och unika bestick som genomsyras av modern design. Kännetecknande för serien är bestickens handtag som har ett vackert ytmönster inspirerat av silversmedens teknik då hammaren används för att hyvla fram ett linjerat mönster. En kollektion som med sin välbalanserade utformning ger ett bekvämt grepp och förgyller såväl vardagsmåltiderna som de mer festliga. Alla bestick är tillverkade i högkvalitativt rostfritt stål och knivarna har blad i extra hårt rostfritt stål för att ge en sådan fin skärpa som möjligt. Rengörs enkelt i diskmaskin.
EAN5055202626232
FraktFrån 39kr
ModellSkye Stekkniv
Ordinarie pris179
Produkt­kategoriMatbestick styck
Rabatt25% rabatt
Storlek23,6 cm
VarumärkeRobert Welch
Relaterade produkter
Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm
Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm

En kniv av modellen Bergen Stekkniv från Robert Welch.

97 kr
Mer info
Robert Welch - Skye Smörkniv 14,7 cm
Robert Welch - Skye Smörkniv 14,7 cm

En smörkniv av modellen Skye Smörkniv från Robert Welch.

109 kr
Mer info
Robert Welch - Skye Bestickset 42 delar
Robert Welch - Skye Bestickset 42 delar

Ett bestickset av modellen Skye Bestickset 42 delar från Robert Welch. Fri frakt!

3 603 kr
Mer info
Robert Welch - Skye Bestickset 24 delar
Robert Welch - Skye Bestickset 24 delar

Ett bestickset av modellen Skye Bestickset 24 delar från Robert Welch. Fri frakt!

2 319 kr
Mer info