Yaxell - Ran Stekkniv 11 cm

Yaxell - Ran Stekkniv 11 cm

Om du letar efter en kniv till bra pris kan Ran Stekkniv från Yaxell vara något för dig. Denna modell av Ran Stekkniv är av storleken 11 cm. Ran Stekkniv kan du just nu köpa hos Cervera för endast 1469 kronor.

Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Ran Stekkniv då priset överstiger 499kr. När du beställer Ran Stekkniv i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 1 469 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerY-36013
BeskrivningRan, vilket betyder ”den utmärkta” på japanska har fått ge namn åt en knivserie från Yaxell, där denna stekkniv ingår. Den används med fördel när du lagar kötträtter, och kan till exempel användas för att skära och putsa bort senor, fett och hinnor. I Japan använder man ofta en stekkniv tid den traditionella trppanyaki-hällen.

Knivens blad består av damaskerat stål i 69 lager. Kärnan är tillverkad av hårt VG10-stål och de yttre lagren är tillverkade av ett mjukare mer rosttåligt stål. Lagren både hamras och poleras för att skapa den vackra ådringen på bladet. Resultatet är en extremt vass kniv som håller skärpan länge. Bladläng 11 cm.

Handtaget på kniven är monterat med hjälp av två kraftiga stålnitar, och tillverkat i svart micarta. Det är ett vattentåligt, hårt och hygieniskt material, som tillverkas genom att specialplast och linneduk sammanfogas under ett hårt tryck. Kniven får sin perfekta balans av den rostfria knappen i änden av handtaget. Ran Stekkniv kommer skapa mycket glädje hos den som älskar kötträtter.

- Hårdhetsgrad 60-62
EAN4984909360136
FraktFraktfritt
ModellRan Stekkniv
Produkt­kategoriGrillknivar
Storlek11 cm
VarumärkeYaxell
Relaterade produkter
Xantia - Smörkniv 11 cm
Xantia - Smörkniv 11 cm

En smörkniv av modellen Smörkniv från Xantia.

44 kr
Mer info
Global - Global GS-80 Förrättssked appetiser 11 cm
Global - Global GS-80 Förrättssked appetiser 11 cm

En sked av modellen Global GS-80 Förrättssked appetiser från Global.

179 kr
Mer info
Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm
Robert Welch - Bergen Stekkniv 23,6 cm

En kniv av modellen Bergen Stekkniv från Robert Welch.

97 kr
Mer info
Robert Welch - Baguette Vintage Stekkniv 24,4 cm
Robert Welch - Baguette Vintage Stekkniv 24,4 cm

En kniv av modellen Baguette Vintage Stekkniv från Robert Welch.

65 kr
Mer info