Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfritt stål Svart

Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfritt stål Svart

Om du letar efter grillbestick till bra pris kan Grillkniv Rostfritt stål Svart från Jean Dubost Laguiole vara något för dig. Förpackningen innehåller 6 stycken grillbestick. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Grillkniv Rostfritt stål Svart, vilket innebär att du betalar 540kr istället för det ordinarie priset 719kr.

Cervera erbjuder fri frakt vid köp av Grillkniv Rostfritt stål Svart då priset överstiger 499kr. När du beställer Grillkniv Rostfritt stål Svart i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Antal6 stycken
Artikel­nummerJL0060014L02018
BeskrivningSet med 6 grillknivar i rostfritt stål och handtag i svart akrylplast med medföljande presentlåda i trä från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta set med 6 handtillverkade grillknivar passar både perfekt som present till en närstående, eller varför inte till dig själv inför den kommande grillsäsongen? Varje kniv är omsorgsfullt tillverkad i rostfritt stål av högsta kvalité av Jean Dubosts hantverkare i Frankrike och har noggrant tagits fram via en process som har över 25 steg av bland annat slipning, polering och bearbetning – allt för att få fram stekknivar med en lång livstid för enkel användning, om och om igen. Knivarna har även vackert utformade handtag i svart akrylplast som är formgivna i klassisk Laguiole-stil för så bekväm användning som möjligt. Grillknivarna levereras i en snygg presentlåda i trä för praktisk förvaring.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.
EAN3219330033672
FraktFraktfritt
ModellGrillkniv Rostfritt stål Svart
Ordinarie pris719
Produkt­kategoriGrillknivar
Rabatt25% rabatt
VarumärkeJean Dubost Laguiole
Relaterade produkter
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfritt stål Ekträ
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfritt stål Ekträ

Grillbestick av modellen Grillkniv Rostfritt stål Ekträ från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

900 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfri
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfri

Grillbestick av modellen Grillkniv Rostfri från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

1 725 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv Hantag i Återvunnen Plast 6-pack
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv Hantag i Återvunnen Plast 6-pack

Grillbestick av modellen Grillkniv Hantag i Återvunnen Plast från Jean Dubost Laguiole. Fri frakt!

787 kr
Mer info
Jean Dubost Laguiole - Laguiole Salladsbestick 2 delar 30 cm
Jean Dubost Laguiole - Laguiole Salladsbestick 2 delar 30 cm

Salladsbestick av modellen Laguiole Salladsbestick 2 delar från Jean Dubost Laguiole.

369 kr
Mer info