Robert Welch - Honeybourne Gaffel 20 cm

Robert Welch - Honeybourne Gaffel 20 cm

Om du letar efter en gaffel till bra pris kan Honeybourne Gaffel från Robert Welch vara något för dig. Denna modell av Honeybourne Gaffel är av storleken 20 cm. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på Honeybourne Gaffel , vilket innebär att du betalar 112kr istället för det ordinarie priset 149kr.

Fraktkostnaden för Honeybourne Gaffel ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Honeybourne Gaffel i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 112 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummerHONBR1002L
BeskrivningFör en elegant dukning är gaffeln Honeybourne från Robert Welch ett fint alternativ. Med sin mångsidiga design passar den både modern och traditionell bordskultur. Klassiskt långa spetsar kombineras med ett handtag med en strukturerad finish, inspirerad av silversmide.

För den som vill veta lite gaffelhistoria kan det vara intressant att veta att fram till 1700-talet hade gaffeln oftast två spetsar, under 1700-talet blev trespetsgaffeln modern, och senare blev gaffeln som vi känner till idag, med fyra spetsar, vanlig. Vem vet, kanske framtidens middagsbord dukas med gafflar med fem spetsar? De allra äldsta gafflarna har man hittat i gamla kinesiska gravar.

Honeybournes skedar och gafflar är gjorda av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål. Knivblad är tillverkade av specialhärdat rostfritt stål och är därför mycket robusta och vassa.

Robert Welch var en brittisk silversmed och industridesigner som kom att bli en av de ledande brittiska formgivarna under 1900-talet. Han startade sin karriär 1955 med en tom målarduk där han började skissa och sedan dess har företagit vuxit och nu finns flera fina bestickserier och många andra köksaccessoarer.
Så "Enjoy your meal" som Robert Welch själv skulle sagt.
EAN5055202617551
FraktFrån 39kr
ModellHoneybourne Gaffel
Ordinarie pris149
Produkt­kategoriServeringsbestick
Rabatt25% rabatt
Storlek20 cm
VarumärkeRobert Welch
Relaterade produkter
Robert Welch - Honeybourne Förrättskniv 20 cm
Robert Welch - Honeybourne Förrättskniv 20 cm

En kniv av modellen Honeybourne Förrättskniv från Robert Welch.

112 kr
Mer info
Robert Welch - Honeybourne Sked 20 cm
Robert Welch - Honeybourne Sked 20 cm

En sked av modellen Honeybourne Sked från Robert Welch.

112 kr
Mer info
Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm
Robert Welch - Honeybourne Dessertsked 18 cm

En sked av modellen Honeybourne Dessertsked från Robert Welch.

139 kr
Mer info
Robert Welch - Honeybourne Förrättsgaffel 18 cm
Robert Welch - Honeybourne Förrättsgaffel 18 cm

En gaffel av modellen Honeybourne Förrättsgaffel från Robert Welch.

105 kr
Mer info