WMF - WMF Nuova Soppslev

WMF - WMF Nuova Soppslev

Om du letar efter en soppslev till bra pris kan WMF Nuova Soppslev från WMF vara något för dig. Cervera erbjuder just nu 22% rabatt på WMF Nuova Soppslev, vilket innebär att du betalar 233kr istället för det ordinarie priset 299kr. Fraktkostnaden för WMF Nuova Soppslev ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer WMF Nuova Soppslev i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 233 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer1291696040
BeskrivningStilrena Nouva soppslev från WMF kommer underlätta servering av mustiga grytor och soppor när det beger sig. Sleven kan användas till både servering och matlagning - ett praktiskt och mångsidigt kökstillbehör. Tillverkad i rostfritt stål med en yta som blänker och kommer fortsätta blänka under lång tid framöver. Tål att diskas i maskin. Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.
EAN4000530679772
FraktFrån 39kr
ModellWMF Nuova Soppslev
Ordinarie pris299
Produkt­kategoriServeringsdelar bestick
Rabatt22% rabatt
VarumärkeWMF
Relaterade produkter
Kay Bojesen - Grand Prix Soppslev
Kay Bojesen - Grand Prix Soppslev

En soppslev av modellen Grand Prix Soppslev från Kay Bojesen. Fri frakt!

579 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Serveringssked
WMF - WMF Nuova Serveringssked

En sked av modellen WMF Nuova Serveringssked från WMF.

199 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Tårtset 13 delar
WMF - WMF Nuova Tårtset 13 delar

Bestick av modellen WMF Nuova Tårtset 13 delar från WMF.

399 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Salladsbestick
WMF - WMF Nuova Salladsbestick

Salladsbestick av modellen WMF Nuova Salladsbestick från WMF.

289 kr
Mer info