Bitz - Salladsbestick 24 cm

Bitz - Salladsbestick 24 cm

Om du letar efter salladsbestick till bra pris kan Salladsbestick från Bitz vara något för dig. Denna modell av Salladsbestick är av storleken 24 cm. Salladsbestick kan du just nu köpa hos Cervera för endast 229 kronor.

Fraktkostnaden för Salladsbestick ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr. När du beställer Salladsbestick i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Produktfakta

Artikel­nummer224417
BeskrivningVackra salladsbestick i ek från danska Bitz. Stilren och enkel design som passar fint ihop med Bitz rustika stengodsservis. Välj mellan olika storlekar.

Handdiskas. Undvik blötläggning och diskmaskin. Diska innan första användning. Vi rekommenderar att matolja används regelbundet för underhåll.

Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
EAN5722002244170
FraktFrån 39kr
ModellSalladsbestick
Produkt­kategoriSalladsbestick
Storlek24 cm
VarumärkeBitz
Relaterade produkter
Bitz - Salladsbestick 32 cm Ek
Bitz - Salladsbestick 32 cm Ek

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Ek från Bitz.

299 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick Svart matt
Bitz - Salladsbestick Svart matt

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Svart matt från Bitz.

351 kr
Mer info
Bitz - Salladsbestick Mässing matt
Bitz - Salladsbestick Mässing matt

Salladsbestick av modellen Salladsbestick Mässing matt från Bitz.

459 kr
Mer info
Bitz - Bestickset 16 delar Satin
Bitz - Bestickset 16 delar Satin

Ett bestickset av modellen Bestickset 16 delar Satin från Bitz. Fri frakt!

600 kr
Mer info