WMF - WMF Nuova Salladsbestick

WMF - WMF Nuova Salladsbestick

Om du letar efter salladsbestick till bra pris kan WMF Nuova Salladsbestick från WMF vara något för dig. WMF Nuova Salladsbestick kan du just nu köpa hos Cervera för endast 289 kronor. Fraktkostnaden för WMF Nuova Salladsbestick ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer WMF Nuova Salladsbestick i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 289 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer1291416040
BeskrivningBlanda, plocka upp, servera en fräsch sallad med dessa fina Nuova salladsbestick i rostfritt stål. Att ha ett par salladsbestick underlättar vid serveringen, och som pricken över i är de dessutom väldigt fina. Besticken är utformade så att salladen enkelt kan plockas upp och eventuell överflödig sås kan rinna av - en perfekt portion sallad varje gång. De långa handtagen möjliggör en smidig användning och förhindrar att de åker ner i salladsskålen.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.
EAN4000530669223
FraktFrån 39kr
ModellWMF Nuova Salladsbestick
Produkt­kategoriServeringsdelar bestick
VarumärkeWMF
Relaterade produkter
WMF - WMF Nuova Salladsbestick
WMF - WMF Nuova Salladsbestick

Salladsbestick av modellen WMF Nuova Salladsbestick från WMF.

229 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Olivsked
WMF - WMF Nuova Olivsked

En sked av modellen WMF Nuova Olivsked från WMF.

149 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Serveringssked
WMF - WMF Nuova Serveringssked

En sked av modellen WMF Nuova Serveringssked från WMF.

199 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Tårtset 2 delar
WMF - WMF Nuova Tårtset 2 delar

Bestick av modellen WMF Nuova Tårtset 2 delar från WMF.

199 kr
Mer info