Bitz - Bitz Salladsbestick Svart matt

Bitz - Bitz Salladsbestick Svart matt

Om du letar efter salladsbestick till bra pris kan Bitz Salladsbestick Svart matt från Bitz vara något för dig. Cervera erbjuder just nu 30% rabatt på Bitz Salladsbestick Svart matt, vilket innebär att du betalar 245kr istället för det ordinarie priset 349kr. Fraktkostnaden för Bitz Salladsbestick Svart matt ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer Bitz Salladsbestick Svart matt i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 245 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer130141
BeskrivningElegant bestickset till salladen i 2 delar från danska Bitz. Salladsbesticken är tillverkade av stål, har en matt yta och en stilren form med långt skaft. Salladsbesticken är förpackade i presentförpackning och är en perfekt gåva till den som nyligen har flyttat hemifrån eller till den som önskar förnya sin dukning. Välj mellan matt svart eller borstad mässing. Besticken är graverade med Bitz logotyp på baksidan. Handdiskas. Komplettera gärna med ytterligare bestick från Bitz-serien för en enhetlig dukning samt fin att kombinera ihop med Bitz stengodsservis. Bitz bestickserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.
EAN5722001301416
FraktFrån 39kr
ModellBitz Salladsbestick Svart matt
Ordinarie pris349
Produkt­kategoriServeringsdelar bestick
Rabatt30% rabatt
VarumärkeBitz
Relaterade produkter
Bitz - Bitz Tårtgaffel Svart matt
Bitz - Bitz Tårtgaffel Svart matt

En gaffel av modellen Bitz Tårtgaffel Svart matt från Bitz.

79 kr
Mer info
Bitz - Bitz Serveringssked Svart matt
Bitz - Bitz Serveringssked Svart matt

En sked av modellen Bitz Serveringssked Svart matt från Bitz.

173 kr
Mer info
Bitz - Bitz Salladsbestick Mässing matt
Bitz - Bitz Salladsbestick Mässing matt

Salladsbestick av modellen Bitz Salladsbestick Mässing matt från Bitz.

349 kr
Mer info
Bitz - Bitz Tårtgaffel Mässing matt
Bitz - Bitz Tårtgaffel Mässing matt

En gaffel av modellen Bitz Tårtgaffel Mässing matt från Bitz.

79 kr
Mer info