WMF - WMF Nuova Salladsbestick

WMF - WMF Nuova Salladsbestick

Om du letar efter salladsbestick till bra pris kan WMF Nuova Salladsbestick från WMF vara något för dig. Cervera erbjuder just nu 25% rabatt på WMF Nuova Salladsbestick, vilket innebär att du betalar 179kr istället för det ordinarie priset 239kr. Fraktkostnaden för WMF Nuova Salladsbestick ligger på 39kr, men fri frakt erbjuds om du totalt köper för mer än 499kr.

När du beställer WMF Nuova Salladsbestick i Cerveras webbshop kan du även välja att få produkten levererad till närmsta Cervera-butik, vilket alltid erbjuds fraktfritt.

Butik Pris Länk
Cervera 179 kr Besök Cervera

Produktfakta

Artikel­nummer1291426040
BeskrivningMed dessa fina Nouva salladsbestick blir salladsskålen lite finare och serveringen blir enklare. Besticken är utformade så att salladen lätt kan plockas upp och förhindrar att för mycket av dressingen följer med. Bestickens handtag är långa vilket underlättar vid servering och hejdar de från att glida ner i salladen.

Nouva kollektionen från WMF består av en samling vackra bestick och tänger. Designern Jutta Keil har tagit fram bestick som kan användas till en mängd olika läckerheter och stunder. André Stocker har med sin kreativitet skapat tänger som är perfekta att servera med. Produkterna har en modern, tidlös design som passar till alla sorters dukningar och tillställningar. Samtliga produkter i kollektionen är tillverkade av rostfritt stål, Comargan, som tål att diskas i maskin och som möjliggör att ytan håller sin glans.
EAN4000530669230
FraktFrån 39kr
ModellWMF Nuova Salladsbestick
Ordinarie pris239
Produkt­kategoriServeringsdelar bestick
Rabatt25% rabatt
VarumärkeWMF
Relaterade produkter
WMF - WMF Nuova Salladsbestick
WMF - WMF Nuova Salladsbestick

Salladsbestick av modellen WMF Nuova Salladsbestick från WMF.

224 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Olivsked
WMF - WMF Nuova Olivsked

En sked av modellen WMF Nuova Olivsked från WMF.

119 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Serveringssked
WMF - WMF Nuova Serveringssked

En sked av modellen WMF Nuova Serveringssked från WMF.

137 kr
Mer info
WMF - WMF Nuova Tårtset 13 delar
WMF - WMF Nuova Tårtset 13 delar

Bestick av modellen WMF Nuova Tårtset 13 delar från WMF.

336 kr
Mer info